Son Dakika Yöresel Haberler 

Hırsızlar Yakayı Ele Verdiler

Beşikdüzü İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün başarılı çalışmaları sonucu, ilçede ve bölgede hırsızlık olaylarına karışan 6 şahıs yakalanarak adliyeye sevkedildiler.

        Konuyla ilgili açıklamada bulunan Beşikdüzü Kaymakamı Alaattin Aktaş, “İlçe Emniyet Müdürlüğümüz sorumluluk bölgesinde bir süredir devam eden hırsızlık olayları ile ilgili yürütülen çalışmalar neticesinde, Beşikdüzü merkezi ve köyleri başta olmak üzere Trabzon’a bağlı diğer ilçelerde de hırsızlık olaylarına karıştıkları tespit edilen 6 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

        Yakalanan şahıslar kiralık araç ile ilimiz terk etmeye çalıştıkları anlaşıldığından Giresun ve Ordu illeri ile irtibatı geçilerek Bulancak ilçesinde dur ihtarına uymayan şahıslar Ordu il merkezinde aracı ter etmiş bir halde iken yakalandılar. Yakalanan şahısların araç ve ikametlerinde yapılan aramada, bir adet ruhsatsız star tabanca, 25 adet dolu fişek, bir adet laptop bilgisayar, bir adet hırsızlık yapılan yerleri gösterir kroki bulunan ajanda, iki adet başkalarına düzenlenmiş nüfus cüzdanı, bir adet demir kesme makası, bir adet 1.5 m.uzunluğunda mazot çekmek için hortum, boş sigara paketi içinde kenevir tohumu ele geçirildi. Daha sonra şahısların ifadeleri ve yer göstermeleri sonucu 8 adet çeşitli marka araç, 245 litre mazot, 84 çuval fındık ve çeşitli kredi kartları çaldıkları tespit edilmiştir.

        Yakalan şahıslar Vakfıkebir Sulh Ceza Mahkemesi’ne sevkedildi. Mahkeme tarafından 4’ü tutuklanarak cezaevine gönderilirken, 2 kişi ise yurtdışına çıkış yasağı ve adli kontrol cezası verilerek mahkemece serbest bırakılmışlardır” dedi

Yeşilkızı Haber

En son Haberler